Mi az a Cucina Povera?
Az olasz Cucina Povera konyhaművészete az 1940-es és 1950-es években alakult ki Olaszország szegényebb vidékein, azonban az étkezési szokások gyökerei sokkal korábbra, az ókori Rómába és középkori Itáliába nyúlnak vissza. A minőségi alapanyagok és az egyszerű, jól megválasztott ízek az olasz konyhaművészet fontos elemei, amelyek teszik azt egyedivé és világhírűvé.
Az ételek egyszerű, hétköznapi összetevőkből készülnek, mint például zöldségek, húsok, olajok, sajtok és lisztek.
A hagyományos ételek általában egyszerűek és könnyen elkészíthetőek, de nagyon ízletesek és egészségesek is lehetnek. A Cucina Povera a mai napig fontos része az olasz konyhának, és a hagyományos ételek egyre népszerűbbek az egész világon.
A Cucina Povera ételei kultúrájukon keresztül összekapcsolják az embereket és az ízeket, így garantáltan felejthetetlen élményben lesz részed, ha részt veszel a főzőkurzuson.